dilluns, 19 d’octubre del 2009

Concert solidari de l'AMC per a Fadam



Aquest dissabte 24 d'Octubre, a l'Ateneu de Cerdanyola del Vallès, se celebrarà un Concert solidari a favor de l'associació FADAM. Serà a les 18h. de la tarda i el preu de l'entrada és de 3 euros. L'acte anirà presentat per Jordi LP i a continuació hi haurà un concert de la Banda i la Coral de l'Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès.

Tot el que es recaudi anirà íntegrament a la investigació del càncer infantil que està portant a terme l'Institut de Recerca Oncològica de l'Hospital Materno-Infantil de la Vall d'Hebrón. Us animem a assisstir-hi i gaudir d'aquest magnífic concert a favor d'una bona causa.

dijous, 1 d’octubre del 2009

Fotografies de la Festa de Tardor


Ja podeu veure algunes fotografies del passat dissabte, que es van fer durant la Festa de Tardor de l'ACSAB. Tot un èxit de públic i d'organització.

Desde la junta, es vol donar les gràcies a la participació i companyia de tots els assistents i als comerciants associats, veïns i amics que van col.laborar perquè aquesta festa fós possible. També es vol agraïr la col.laboració de la policia local.