divendres, 28 d’agost del 2009

Estafa telefònica sobre publicitat

Voldriem advertir sobre una estafa telefònica que s'està produint desde fa uns anys i que afecta sobretot a comerciants i empreses.
A través d'una trucada telefònica, us diuen que teniu contractat un espai publicitari amb unes "suposades" Guias Azules i que ara toca renovar-ho després d'un any, quan mai has contractat cap tipus de publicitat amb aquestes guies. Si la persona que rep la trucada no sap de què es tracta, us poden arribar a demanar el número de compte i el CIF del comerç per fer el cobrament de l'anunci, que pot arribar a ser d'entre 400 i 500 euros. Si poseu en dubte la contractació de l'anunci, us diuen que miraràn si esteu anunciats o no i que us trucaràn més tard. La majoria de vegades no tornen a trucar més, però hi han hagut casos de trucades reitaratives.
Per tant, aneu molt en compte si rebeu aquest tipus de trucades i sobretot no donei MAI en el número de compte i el CIF. Són gent sense escrúpols. L'Agència Catalana de Consum ho està investigant, però només ho fa en aquells casos en que el comerç afectat ha donat el número de compte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada