dijous, 3 de març del 2011

Carta Tot Cerdanyola dijous 3


A continuació, us adjuntem l'escrit d'una carta que sortirà publicada al Tot Cerdanyola d'avui dijous dia 3, puntualitzant una notícia apareguda la setmana passada en aquest mitjà, sobre la Botiga al carrer i els premis de Carnaval d'aquest any:

Botiga al carrer i premis carnestoltes

Des de l'Associació de comerciants Sant Antoni Bonasort (ACSAB) voldríem puntualitzar la notícia publicada la setmana passada sobre l'Eix Comercial Centre. Respecte a la data de la Botiga al carrer, l'ACSAB va ser l'única associació que en el Consell de Comerç es va desmarcar de la posició de la regidoria de Desenvolupament Econòmic de fer la Botiga al Carrer
coincidint amb la Festa Major ja que creiem que es desvirtuaria el sentit final de la primera que seria la de potenciar el comerç local. D'aquesta manera, celebrem la proposta de l'Eix de fer la Botiga al Carrer el 14 de maig, data proposada per l'ACSAB des de l'inici.
I finalment, i no menys important, dir que els premis del concurs de disfresses del Carnaval d'aquest any no només es podran bescanviar a l'Eix Comercial Centre sinó que també es podrà fer a totes les associacions de comerciants de Cerdanyola, a proposta de la Regidoria de Cultura i la Desenvolupament Econòmic.

Junta ACSAB

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada